Mit kínálok? - Természetközeli túravezetést

Azok figyelmébe ajánlom a NaTúra szolgáltatásait, akik nem teljesítmény orientált módon szeretnek a természetben lenni, hanem céljuk annak megismerése, illetve a feltöltődés az aktív kikapcsolódáson keresztül.

NaTúrásított körtúra csomagok

A NaTúrásított körtúrákat annak érdekében hívtam életre, hogy minden NaTúra Barát, aki szeretne ÖNÁLLÓAN a családjával vagy egymagában önállóan túrázni, de esetleg nem rendelkezik túl nagy helyismerettel a hazai erdőkben, annak is lehetősége legyen a részletes útvonal leírásokat követve kirándulni.

Érdekel? Nézd meg itt a részleteket.

Túravezetés meghirdetett túrákon

A NaTúra keretein belül rendszeresen szervezek és hirdetek belföldi túrákat 7-15 fős létszámú csoportlétszámmal. Ezekhez a túrákhoz bárki csatlakozhat, aki regisztrál az egyes eseményekre.

Érdekel? Nézd meg a legfrissebb túrakiírásokat a NaTúra-naptárban.

Legyünk partnerek!

Ha az alábbiak közül legalábbi az egyik szolgáltatás, tevékenység a Te szakterületed, akkor biztosíthatlak, hogy remek lehetőségek rejlenek a kettőnk közös, partneri munkájában!

 • Jóga instruktor, Jógaoktató
 • Life / Business coach
 • Mesepszichológia, Meseterápia
 • Önismereti, önfejlesztési segítő szakember

Érdekel? Nézd meg itt a részleteket.

Több napos túrák, táborok, elvonulások

Hiszem, hogy minél több időt tölthetünk az erdőben és a természetben, annál kiegyensúlyozottabb lesz életünk. Azonban felgyorsult világunk nem mindenkinek teszi lehetővé, hogy minden nap sétáljon vagy kiránduljon egyet a természetben.

Éppen ezért igyekszem minden évben lehetőséget biztosítani arra, hogy az oly értékes szabadnapokból néhányat jól szervezett keretek között a természetben tölthesse az, aki eljön valamelyik több napos túrára, táborba vagy elvonulásra.

Érdekel? Nézd meg a legfrissebb több napos túrák, táborok és elvonulások kiírását a NaTúra-naptárban.

Vezetett "mindfulness" erdei séták

Mi is az a vezetett "mindfulness" erdei séta...?

Nagyon egyszerű a válasz: tudatos jelenléttel sétálni az erdőben.  A vezetett erdei séták során a résztvevők egyszerű gyakorlatok segítségével minden érzékszervükkel kapcsolódnak az őket körülvevő természethez. Ezeken a sétákon nem a megtett táv, vagy a túlhajszolt teljesítmény van előtérben. Sokkal inkább fontos az, hogy a résztvevők jelen lehessenek az erdőben és mindenféle elvárás nélkül, a gyakorlatok elvégzésével feltöltődjenek.

Érdemes kipróbálnod, ha

 • úgy érzed, hogy a stressz nagy mértékben jelen van a mindennapjaidban,
 • épp a belső-gyermek folyamataidon dolgozol,
 • elindultál az önismeret útján és nyitott vagy az új tapasztalásokra,
 • szeretnél a nyüzsgő hétköznapok mellett kicsit megállni és elcsöndesedni,
 • úgy érzed, hogy hív a természet,
 • kíváncsivá tettek a fentiek.

Lényegében bárki kipróbálhatja, aki szeretne a természethez tudatosan kapcsolódni.

Érdekel? Nézd meg a legfrissebb séta kiírásokat a NaTúra-naptárban.

Adj egyéni megbízást!

Van egy hely, ahová évek óta szeretnél eljutni, de egyedül nem mersz nekivágni...? Semmi gond! Itt jó helyen jársz. Mondd el, hogy hová szeretnél eljutni a NaTúrával és már kezdődhet is tervezés! Te megálmodod, a NaTúra megszervezi!

De szívesen NaTúrásítok akár egy céges csapatépítő túrát is, sőt, egy kirándulással összehozhatjuk újra a rég nem látott barátokat, rokonokat.


Van, aki azért tart igényt túravezetésre,

 • mert fontos számára a kényelem és a biztonság,
 • mert a természetben való tájékozódás nehezebb feladat számára,
 • mert az út során szeretne teljes figyelemmel lenni a környezetére.

A NaTúra célja, hogy a túrák során Te kényelmesen és biztonságban érezd magad, ne kelljen az útkereszteződéseknél bizonytalankodnod, ezzel felszabadítva a figyelmedet, hogy a természet minden apró részletét észre vehesd.

Nem csupán a NaTúra által meghirdetett programokon, hanem az általad megrendelt túrákon is minden esetben a Magyar Természetjáró Szövetség által minősített, gyalogos szakági bronzjelvényes túravezetőként kísérem majd az utadat, hogy Te a lehető legjobban érezhesd magad.

Ha szeretnéd bármelyik fenti szolgáltatásomat igénybe venni, kattints az alábbi gombra és írj nekem.