Túra a Börzsöny egy csendes szegletében - ELHALASZTVA

2021.02.16

Kedves Érdeklődők!

A 104/2021. (III. 5.) számú Kormány rendelet 6. § (1) bekezdésében foglaltak értelmében határozatlan ideig a NaTúra szolgáltatásai szünetelnek.

A kiírt túrák elhalasztásra kerülnek és egy későbbi időpontban lesznek megtartva. A túrák új időpontjai a NaTúra-naptárban, illetve a NaTúra Facebook oldalán lesznek megtekinthetők.

FONTOS, hogy a visszaigazolt regisztrációval rendelkező résztvevők helye az új időpontra természetesen biztosítva lesz!

Megértéseteket köszönöm!

Menyházi Regina, NaTúravezető


ELHALASZTVA
Márianosztra, Börzsöny

Ezen a túrán a Börzsönynek egy csendes szegletét fogjuk végig járni. Utunk során hangulatos erdőket és völgyeket fedezünk majd fel, de panoráma pontok is gyönyörködtetnek majd bennünket.

Gyere, túrázz velem és tapasztald meg a Börzsöny valódi hangulatát!

  • Időpont: KIJELÖLÉSRE VÁR
  • Találkozó: KIJELÖLÉSRE VÁR
  • Túra útvonala: Márianosztra, autóbusz-forduló - Bezina-völgy - Nagyirtáspuszta - Nagy sas-hegy - Só-hegy - Kopasz-hegy - Márianosztra, autóbusz-forduló
  • Táv: 14 km
  • Erőnlét, állóképesség: Edzésben tartott fizikummal a túra teljesíthető.
  • Részvételi díj: 3.000 Ft/fő (számla ellenében előre utalással fizetendő), mely tartalmazza a program szervezését, valamint a túra vezetését az MTSZ által minősített, bronzjelvényes túravezetővel.
  • Esőnap: KIJELÖLÉSRE VÁR

❗️FONTOS!❗️A túrán való részvétel a korlátozott létszám miatt (min. 7 fő, max. 9 fő) ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ és ELŐREFIZETÉSHEZ KÖTÖTT!

Ha szeretnél a túrán részt venni kérlek, írj erről egy üzenetet a kapcsolat@na-tura.info e-mail címre. Nem elegendő az "Ott leszek" jelölése.

COVID-19 infó: Amennyiben szükségesnek érzed, a túrán természetesen viselhetsz maszkot. A találkozáskor kézfertőtlenítésre lesz lehetőség. A megfelelő távolság betartása pedig hol máshol lenne egyszerűbb, mint a természetben?!

Remélem Veled is találkozunk a túrán! 😉👣💚

- A túrán minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. -