Őszi túra a Sorrento-sziklákhoz - 2021.11.06.

2021.08.24
Sorrento-sziklák / Fotó: M.Regina
Sorrento-sziklák / Fotó: M.Regina
Sorrento-sziklák / Fotó: M.Regina
Sorrento-sziklák / Fotó: M.Regina
Panoráma a Farkas-hegyről / Fotó: M.Regina
Panoráma a Farkas-hegyről / Fotó: M.Regina
Az egykori hangár épületének maradványa / Fotó: M.Regina
Az egykori hangár épületének maradványa / Fotó: M.Regina

Őszi túra a Sorrento-sziklákhoz
2021. november 06. - szombat


Sorrento városa ugyan Olaszországban található, azonban hangulata hazánkban is nyomot hagyott. Természetjáró eleink nevezték el így a Budai-hegység eme mészkőszikláit. Túránkon nem csupán ezek a sziklák mennek majd érdekességszámba. Izgalmasak lesznek az egykori piktortégla-üregek, a Farkas-hegy csodálatos panorámája és az ott helyet kapott Vitorlázóreplülő-emlékmű, a Szent Mihály-szikla és természetesen a Makkosmárián található Angyalok-királynéja templom is. Tarts velem és fedezd fel a Budaörsi-kopárok környékét!

  • Időpont: 2021. november 06. (szombat), 9:00 - 14:00
  • Találkozó: 9:00 - Csillebérc, KFKI parkoló
  • Túra útvonala: KFKI parkoló » Kakukk-hegy » Frank-hegy » Farkas-hegy » Sorrento-sziklák » Szent Mihály-szikla » Makkosmária » KFKI parkoló
  • Táv: 12 km
  • Erőnlét, állóképesség: Edzésben tartott fizikummal a túra teljesíthető akár KEZDŐ TÚRÁZÓ számára is.
  • Részvételi díj: 3.000 Ft/fő előre utalással és VIP tagoknak vagy 3.300 Ft/fő készpénzzel a helyszínen, mely tartalmazza a program szervezését, valamint a túra vezetését az MTSZ által minősített, bronzjelvényes túravezetővel.
  • Jelentkezési határidő: 2021. november 5. (péntek) 20:00 óra
  • Utazás: egyénileg*

FONTOS

A túrán való részvétel a korlátozott létszám miatt (min. 7 fő, max. 15 fő) ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ha szeretnél a túrán részt venni kérlek, töltsd ki a lenti jelentkezési lapot. Nem elegendő az "Ott leszek" jelölése a Facebook eseménynél.

*Információk az utazáshoz

Autóval utazóknak

A találkozási pont Budapesten, a 12. kerületben, Csillebércen a Konkoly-Thege Miklós út 29-33. szám előtti parkolóban található. Amennyiben autóval érkezel, javaslom, hogy ezt a címet írd be a Waze vagy a Google Maps alkalmazásba.

Ha van 1-2 szabad hely az autódban és szívesen utaznál együtt a túrára érkezőkkel, javaslom, hogy hirdesd meg a telekocsis lehetőségedet a túra Facebook eseményénél. Így kevésbé terhelődik a környezet és még az üzemanyag költség is eloszlik.

Tömegközlekedéssel utazóknak

A találkozási ponthoz a Széll Kálmán térről (korábbi Moszkva tér) 21 jelzésű autóbusszal átszállás nélkül juthatsz el.

Találkozzunk az erdő szélén! :)

- A túrán minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. Az időjárási és/vagy a terepi viszontagságok figyelembevételével az útvonal/program változtatásának jogát fenntartom.-

Regisztráció

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a túra, az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálhatsz. A regisztrációt követően kérlek, hogy az általad megadott e-mail cím tárhelyét figyeld, mert a túrával és a részvételi díj rendezésével kapcsolatos minden további információt e-mailben fogom megküldeni Neked.

**Kérlek, hogy adószámodat csak abban az esetben add meg, ha a számlát nem magánszemélyként szeretnéd kérni. Köszönöm.